Onze diensten

Telefoon kapot? Wij repareren hem graag voor u. Kom langs in de winkel. Dan kijken we wat we voor u kunnen doen. Ook repareren wij Playstations, navigatiesystemen of Xboxen.

Verloren data schade

Foto’s weg? Het komt wel eens voor dat de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van uw telefoon of tablet. We repareren het apparaat graag om al je foto’s, video’s en andere bestanden te redden.

Batterij of oplaadpoort vervangen

Is de batterij van uw smartphone of tablet snel leeg? Loop er niet te lang mee rond. Het repareren van de oplaadpoort is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe telefoon of tablet. De oplaadpoort wordt ook wel system connector, laadingang of laadconnector genoemd.

Moederbord repareren

Het kan ook zijn dat er alleen storingen ontstaan op uw toestel. Dit betekent dat we dieper moeten gaan onderzoeken om het probleem te kunnen verhelpen. Wij voeren dan een moederbord reparatie uit.

Scherm-of achterkant repareren

Uw telefoon of tablet laten vallen? En zit er een barst in het scherm? Wij repareren uw scherm. U kunt kiezen uit een origineel-, refurbished-, of een kopie scherm. Het kan ook zijn dat de achterkant van uw telefoon of tablet kapot is.

Geluidsspeaker of microfoon reparatie

Goed werkend geluid is erg belangrijk. Misschien hoor jij iemand niet of hoort degene met wie je belt jou niet. Voorkom misverstanden en repareer al het geluid van je telefoon. Of het nu om de volumeknop gaat of de microfoon. Wij staan voor u klaar.

Overige reparaties

Heeft u een overige reparatie nodig voor uw apparaat. Geef ons door wat er mis is aan uw apparaat en welk type dit apparaat heeft. Ook helpen we u graag verder met het kopen van nieuwe onderdelen.

Waarom Den Af Repair

Ruim 10 jaar ervaring

Vakkundig voeren we elke reparatie uit. Met ruim 10.000 afgehandelde reparaties staat het team van Den Af Repair voor u klaar.

12 maanden garantie

U krijgt 12 maanden garantie op alle technische defecten op de door ons vervangen onderdelen. let op: voor batterijen geldt een garantietermijn van 4 maanden.

Hoogste kwaliteit

We werken met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het werkt niet alleen prettig voor onze collega’s. Uw toestel ziet er weer uit zoals vanouds.